Technical Writer til Etac – Stillingen er besat

Technical Writer til Etac-Patient Handlings R&D afdeling i Horsens.
Har du lyst og evne til at stå for virksomhedens samlede tekniske dokumentation?  – så er her en spændende mulighed. 

Etac-Patient Handling er en del af den internationale Etac-gruppe, der beskæftiger sig med udvikling, produktion og markedsføring af en meget omfattende serie af kvalitetshjælpemidler til handicappede personer. Produkterne sikrer brugerne en forbedret livskvalitet samt en optimal ergonomi for hjælpere og plejepersonale. Læs mere på www.etac.com

Jobbet
Virksomheden udvikler og afsætter sine produkter i et internationalt miljø, hvor udviklingskompetence, produktkvalitet, leveringssikkerhed og ikke mindst fuld dokumentation er væsentlige konkurrenceparametre.
Vi søger en dygtig medarbejder, der kan påtage sig rollen som nøglefigur i forbindelse med dokumentation af Etac – Patient Handlings forskellige produkter (især Molift-programmet).

Dine konkrete arbejdsopgaver vil især omfatte:

  • Vedligeholdelse og videreudvikling af al teknisk dokumentation omfattende brugervejledninger, Quick Guides, tekniske manualer etc.
  • Sikre at dokumentationen lever op til kravene i gældende internationale standarder.
  • Deltage i udviklingen af nye produkter og derved sikre at alle væsentlige informationer dokumenters på en logisk og intuitiv måde.
  • Opbygge et overskueligt og let tilgængeligt elektronisk emnearkiv med tilhørende faglige standard-termer (dansk og engelsk).
  • Foretage løbende kvalitetskontrol af dokumentationen og forestå frigivelse af ny dokumentation.
  • Tilsikre at al relevant dokumentation er ajourført og tilgængelig i forbindelse eksterne godkendelser (CE, forskellige deklarationer, 3. partsgodkendelser mv.)
  • Flere mindre opgaver efter nærmere aftale.

Kvalifikationer
Vi forventer, at du har en uddannelse som teknisk assistent, teknisk designer el. tilsvarende og at du i en passende årrække har løst lignende opgaver i en producerende virksomhed eller hos en ingeniørvirksomhed – i begge tilfælde gerne med internationale opgaver. Du har en fornuftig teknisk interesse og indsigt.
Det er vigtigt at du er fortrolig med at læse op på internationale produktstandarder og sikre at din dokumentation lever op til form- og indholdskravene heri.
Du er fortrolig med – og god til – at formulere dine tekniske manualer og instruktioner på engelsk.
Du behersker Adobe InDesign og Illustrator på superbrugerniveau. MS Office behersker du på avanceret brugerniveau – og har du erfaring med Solidworks og SharePoint vil det være en fordel.
Du formulerer dig overbevisende på dansk og engelsk i skrift og tale.
Du arbejder struktureret med godt overblik og er en god og hjælpsom kollega, som gerne fungerer som afdelingens go-to-person indenfor dit speciale.

Virksomheden tilbyder
Du får et afvekslende og inspirerende job i en moderne, international og hastigt voksende virksomhed med betydelige jobmæssige udfordringer og tværorganisatorisk arbejde – ofte på tværs af landegrænser.
Du vil opleve at man har de bedst tænkelige arbejdsredskaber og du møder en flok dedikerede og dygtige kolleger i et uformelt og dynamisk miljø.
Du får således en god mulighed for en solid personlig og faglig udvikling i et spændende internationalt markedssegment.
Der er højt til loftet og betydelige frihedsgrader i jobbet baseret på gensidig tillid.
Der vil være mulighed for hjemmearbejde når der er behov for ro til fordybelse.
Gagepakken forhandles individuelt.

Ansøgning
Vi tilstræber at besætte stillingen så hurtigt som muligt. Der er derfor ingen ansøgningsfrist og vi tager løbende kandidater ind til samtale.
Stillingen vil derfor være opslået indtil vi har fundet den rigtige kandidat.

Har du behov for at høre mere om firma og job, er du velkommen til at kontakte direktør Carsten Spanget, Keyselector, på +45 20997133.
Alle henvendelser behandles naturligvis fortroligt og dine data tilgår først vor kunde efter direkte aftale.

Du kan søge stillingen ved at trykke på knappen ”Søg Stilling” og via den uploade din korte motiverede ansøgning og dit CV.

 

Søg stilling