Konsulenterne

Mød konsulenterne

Carsten Spanget,
Partner

Carsten Spanget har stor erfaring som funktionschef og adm. direktør i privat og halvoffentligt regi – både i Danmark og udlandet. Han har fungeret som HR-chef i Dansk Supermarked og som international HR-direktør i en stor international emballagekoncern. Han har efterfølgende fungeret som adm. direktør i 3 større produktionsvirksomheder i Danmark og Tyskland en længere årrække.

Han har et omfattende netværk hos div. ledelser i dansk erhvervsliv og hos flere interesseorganisationer. Han har bestyrelseserfaring fra både børsnoterede selskaber og privatejede virksomheder og fungerer også som mentor for mindre virksomheder.
Carsten Spanget har gennem mange år beskæftiget sig professionelt med rekruttering af ledere og har både kontakterne og værktøjskassen i orden. De senere år har han arbejdet fuld tid med headhunting.

Carsten Spanget er opr. uddannet som A-officer i Hæren og har gennemført videreuddannelse indenfor strategi og ledelse. Han har gjort tjeneste i Danmark og udlandet.

Tlf.: +45 20 99 71 33
E-mail: cs@keyselector.dk

Helle Kroll Bodilsen,
Senior research consultant

Helle Kroll Bodilsen har solide faglige kompetencer inden for administration, sprog, kommunikation og videnformidling.

Helle har bred erfaring fra både små og mellemstore virksomheder såvel som store koncerner og har haft kontakt til og samarbejde med vidt forskellige funktionsområder på alle organisationsniveauer både nationalt og internationalt.

Gennem sine tidligere ansættelser har Helle været involveret i ansættelsesprocedurer, rekruttering, talentpleje samt leder- og organisationsudvikling og har ligeledes beskæftiget sig med blandt andet administration, indkøb, salg, eksport, marketing, kommunikation, performancemålinger og projektarbejde.

Helle Kroll Bodilsen er uddannet cand.ling.merc. i engelsk og tysk og har efteruddannelser inden for strategisk kommunikation, journalistik, web og videnformidling.

Tlf.: +45 21 47 27 43
E-mail: hkb@keyselector.dk

Mette de Linde,
Konsulent

Mette de Linde har arbejdet indenfor salgsledelse, marketing og forretningsudvikling indenfor både detail og B2B; de seneste 6 år indenfor IT-branchen som salgschef i DanDomain A/S, en del af Zitcom Group.

Udover ansvaret for det overordnede salg, salgsstrategi, budgetoverholdelse mv. indgik partnersamarbejde, kontraktudarbejdelse, undervisningsplaner og kursusafholdelse som en del af dagligdagen.

Mette har stor erfaring med strategisk arbejde og en god forståelse og indsigt i virksomheders potentiale og udfordringer.

Mette har fra sine tidligere ansættelser stor erfaring med samarbejde og kommunikation både internt og ekstern.

 

Tlf.: 60 59 89 99
E-mail: mdl@keyselector.dk

Referencer

HVORFOR SKAL DU BRUGE OS?

 • Altid 2 konsulenter på en opgave – Minimering af fejl
 • Kandidater 4-6 uger fra aftaleindgåelse – Bevar momentum
 • Generel, teknisk & kommerciel ledelseserfaring
 • Ansvar for hele processen og løbende information

HVAD SIGER VORES KUNDER?

 • "IMV har efterhånden investeret i over 100 virksomheder. I væsentlige rekrutteringer bruger vi derfor konsulenterne fra Keyselector®, der i en kombination af forretningsforståelse sikrer tiltrækningen af vore fremtidige kompetencer. Jeg kan varmt anbefale Keyselector®."

  Poul Arne Jensen, Innovation MidtVest
 • "For os er det helt afgørende, at vi hurtigt og kvalitativt kan sikre, at de rigtige kompetencer og personer altid er til stede. Konsulenterne fra Keyselector® arbejder hurtigt, målrettet og meget kvalitetsbevidst i deres søgen efter de bedste og helt rigtige kandidater til vore ledige stillinger."

  Michael Boel Olesen, Ribe Jernindustri
 • "Randers Regnskov er en oplevelsesvirksomhed. Ud over en høj faglighed er det fantastisk vigtigt, at kemien er i orden, og at vi som personer passer sammen. Keyselector® har, meget professionelt, hjulpet os flere gange, med at finde den helt rigtige kollega."

  Henrik Herold, Randers Regnskov
 • "Opgaven blev løst hurtigt og effektivt med fin information i hele forløbet. Præcist som de havde lovet. Faktisk ansatte vi 2 af de præsenterede kandidater. Rådgivningen og det ansvar Keyselector® påtog sig i perioden var i tråd med i vores ledelsesform i forhold til værdibaseret ledelse."

  Dennis Nielsen, Phoenix Design Aid A/S
 • "Vi arbejder i en meget kompetitiv branche og det er afgørende, at vi altid har de rette folk i vores organisation. Til besættelse af de lidt tungere stillinger i vores virksomhed, samarbejder vi med Keyselector®, om at finde de helt rette mennesker. De gør det meget grundigt og professionelt."

  Morten Stampe, Bodilsen Totalbyg