Find drømmejobbet

Det rigtige match

Når vore kunder vælger at investere i professionel rådgivning og gør brug af Keyselector® som ekstern partner i deres rekrutteringsproces, så er det din garanti for, at dit kandidatur behandles og evalueres ud fra best practice. Din ansøgning og din profil bliver behandlet med største omhu, og du kan være helt sikker på, at de kompetencer, den erfaring og de personlige styrker, som du tilbyder virksomheden, vil blive anerkendt. Opgavediagnosen i virksomheden og den efterfølgende jobanalyse hjælper din kommende arbejdsgiver med at blive helt klar på deres behov og de succeskriterier, som de forventer at kandidaten skal bidrage til at opfylde. En grundig forventningsafstemning, der går begge veje, sikrer et godt og langsigtet samarbejde for alle parter.

Hvis du er interesseret i en dialog om en eller flere af de ledige stillinger, som vi annoncerer med på vegne af vore kunder, så vil vi gerne i dialog med dig.

Du er velkommen til at søge stillingerne direkte ved at klikke på opslaget og herefter knappen “Søg stilling” under den relevante stilling. Hvis du har spørgsmål til stillingerne eller til processen, så anbefaler vi dag at kontakte en af konsulenterne på telefon.

Selv om vi gerne vil hjælpe alle til et nyt job, så har vi desværre ikke ressourcerne til at tilbyde gratis karriererådgivning. I stedet anbefaler vi dig at læse vores vejledninger under “Tips & tricks” eller følger os på en af de sociale medier, så du automatisk bliver holdt opdateret om nye stillinger. Brug knappen nedenunder med det samme til at følge os på LinkedIN.

 

linkedin_32

Referencer

HVORFOR SKAL DU BRUGE OS?

 • Altid 2 konsulenter på en opgave – Minimering af fejl
 • Kandidater 4-6 uger fra aftaleindgåelse – Bevar momentum
 • Generel, teknisk & kommerciel ledelseserfaring
 • Ansvar for hele processen og løbende information

HVAD SIGER VORES KUNDER?

 • "IMV har efterhånden investeret i over 100 virksomheder. I væsentlige rekrutteringer bruger vi derfor konsulenterne fra Keyselector®, der i en kombination af forretningsforståelse sikrer tiltrækningen af vore fremtidige kompetencer. Jeg kan varmt anbefale Keyselector®."

  Poul Arne Jensen, Innovation MidtVest
 • "For os er det helt afgørende, at vi hurtigt og kvalitativt kan sikre, at de rigtige kompetencer og personer altid er til stede. Konsulenterne fra Keyselector® arbejder hurtigt, målrettet og meget kvalitetsbevidst i deres søgen efter de bedste og helt rigtige kandidater til vore ledige stillinger."

  Michael Boel Olesen, Ribe Jernindustri
 • "Randers Regnskov er en oplevelsesvirksomhed. Ud over en høj faglighed er det fantastisk vigtigt, at kemien er i orden, og at vi som personer passer sammen. Keyselector® har, meget professionelt, hjulpet os flere gange, med at finde den helt rigtige kollega."

  Henrik Herold, Randers Regnskov
 • "Opgaven blev løst hurtigt og effektivt med fin information i hele forløbet. Præcist som de havde lovet. Faktisk ansatte vi 2 af de præsenterede kandidater. Rådgivningen og det ansvar Keyselector® påtog sig i perioden var i tråd med i vores ledelsesform i forhold til værdibaseret ledelse."

  Dennis Nielsen, Phoenix Design Aid A/S
 • "Vi arbejder i en meget kompetitiv branche og det er afgørende, at vi altid har de rette folk i vores organisation. Til besættelse af de lidt tungere stillinger i vores virksomhed, samarbejder vi med Keyselector®, om at finde de helt rette mennesker. De gør det meget grundigt og professionelt."

  Morten Stampe, Bodilsen Totalbyg