Operational Team Lead

Vi søger en international Operational Team Lead til Superior Renewables A/S (SR) i Esbjerg

Kan du påtage dig at stå for den tekniske ledelse og supervision af op til 50 internationale montører i vindindustrien? – så er her en spændende udfordring i en nyetableret stilling.

Superior Renewables A/S med base på havnen i Esbjerg leverer kvalificeret og certificeret arbejdskraft på kontrakt- og projektbasis samt projektledelse og Site Management til sine krævende kunder world wide. Virksomheden blev etableret i 2020 af driftige og erfarne branchefolk.

Jobbet

Som Operational Team Lead får du det selvstændige ansvar for at yde støtte til og supervision af virksomhedens udstationerede montører indenfor vindindustrien samt for at koordinere aktiviteterne med kundegrupperne. Geografisk dækker du Skandinavien, Europa og USA.

Opgaver vil især omfatte:

  • Støtte til montørerne i deres daglige arbejde, herunder yde faglig support samt udrede evt. problemstillinger i forhold til kunden, ændring af opgavefordeling/prioritering etc.
  • Sikring af at montørerne har det rigtige kompetenceniveau gennem uddannelse og certificering.
  • Sikring af en excellent kundeservice gennem dialog med kunden, rapportering af fremdrift, aftale evt. supplerende ydelser inkl. prisforhandling
  • Sikring af en løbende og korrekt fakturering til kunden.
  • Bidrage til international rekruttering af montører til vindmølleindustrien og til installation af større produktionsanlæg i samarbejde med HR-afdelingen og en sidestillet kollega.
  • Og sikkert en række ad hoc-opgaver i takt med din udvikling i jobbet.

Opgaverne løses som udgangspunkt fra kontoret i Esbjerg med besøg på de forskellige arbejdssteder i Danmark og udlandet. Du skal regne med noget der ligner 30 rejsedage årligt.
Stillingen refererer til virksomhedens COO.

Kvalifikationer

Vi forventer, at du har en relevant faglig uddannelse – det kunne være som lastvognsmekaniker, skibsmontør, svejser el.lign. – gerne med en overbygning som teknolog eller maskinmester.
Du har selv arbejdet et par år med montageopgaver for store betydende virksomheder som f.eks. Vestas og Siemens – og gerne også øvrig industri med montering af store og komplekse produktionsanlæg.
Du har en vis ledererfaring som supervisor eller team lead. Du har en fornuftig viden om arbejdsretlige forhold og krav til uddannelser og certificeringer i industrien.
Du kan på en overbevisende facon kommunikere med montører af forskellig nationalitet og med krævende internationale kunder.
Du er forhandlingsvant og har en god interkulturel kompetence ligesom du har en udpræget kommerciel indstilling.
Du er rutineret bruger af MS-Officepakken og har kendskab til gængse ERP-systemer
Du behersker dansk på modersmålsniveau og engelsk på forhandlingsniveau i skrift og tale.

Virksomheden

SR er en del af Superior Holding, der også omfatter Superior A/S, et ejendomsselskab og Superior International i USA og Kina.
SR udlejer egne specialiserede teknikere til den internationale vindmølleindustri, olie-gasindustrien og industrien generelt.
Der er pt. over 350 teknikere ude på forskellige sites – og flere er på vej.
Teknikkerne dækker langt de flest faggrupper. Alle teknikere skal være certificerede for at kunne løse opgaverne hos SR kundegrupper – der gennemføres derfor omfattende uddannelsesaktiviteter i selskabet.
Kundegruppen omfatter internationale, velkendte industrivirksomheder, der anvender SR teknikere til løsning af definerede projektopgaver – det kan være omfattende svejseopgaver i den metalbearbejdende industri, i olie- og gasindustrien eller opsætning og commisionering af vindmøller on- og offshore. I praksis ledes medarbejdernes indsats af egne Site Managers.
Blandt virksomhedens værdier er evnen til en konstruktiv sparring med kunden for at finde den for begge parter optimale løsning. En anden værdi er evnen til at agere fleksibelt og 100 % professionelt under alle forhold.
SR er velkonsolideret, velindtjenende og befinder sig på en markant vækstrejse.

Du får et afvekslende job i en vækstorienteret og dynamisk virksomhed med betydelige frihedsgrader i et uformelt, men professionelt miljø.
Læs gerne mere på supsou.com

Ansøgning

Vi tilstræber at besætte stillingen så hurtigt som muligt. Der er derfor ingen ansøgningsfrist og vi tager løbende kandidater ind til samtale.
Stillingen vil derfor være opslået indtil vi har fundet den rigtige kandidat.

Har du behov for at høre mere om firma og job, er du velkommen til at kontakte partner Carsten Spanget, Keyselector, på +45 20997133.

Alle henvendelser behandles naturligvis fortroligt og dine data tilgår først virksomheden efter direkte aftale – ligesom vi overholder kravene til fortrolig opbevaring og anvendelse af dine data.

Du kan søge stillingen ved at trykke på knappen ”Søg Stilling” og via den uploade din korte motiverede ansøgning og dit CV.
Vi glæder os til at høre fra dig.

 

 

 

Søg stilling