Kvalitet

Kvalitetssikring med rekrutteringsværktøjer

Rådgivning om HR strategi, opgavediagnose, jobanalyse, kandidatsøgning og -evaluering er blot få af de mange kompetencer, som konsulenterne i Keyselector® anvender i dag for at sikre præsentation af top kandidater til vore kunder.

Processerne er udviklet ud fra omfattende ledelseserfaringer på tværs af konsulenterne og kvaliteten i vor rådgivning sikres delvis ved konsulenternes egne kompetencer og delvis ved Keyselectors eget business intelligence system.

Ved brug af veldefinerede procesbeskrivelser sikrer vi en omfattende og ensartet gennemførsel af analyse, evaluering og rådgivning, som betyder at intet er overladt til tilfældighederne.

Keyselector® anvender i dag en række værktøjer udviklet til formålet med at levere top kandidater til vore kunder. Hele rekrutteringsprocessen understøttes blandt andet af en projektstruktur for forløbet med delopgaver, milestones og deadlines. Data, beskrivelser og oplysninger fra opgavediagnose og jobanalyse struktureres og sammenholdes med kandidaterne i bruttofeltet, som opbygges under search og selection processen.

Processerne og systemerne understøtter vores arbejde, men styrer det ikke. Rekruttering handler først og fremmest om mennesker og den personlige kontakt er afgørende for evalueringen og det indtryk vi efterlader hos kandidaterne af Keyselector® og vore kunders virksomheder.

Kommunikationen til aktive og passive kandidater understøttes af moderne medier og går på tværs af platforme og kanaler, for at sikre vi når ud til så mange som muligt i søgningen efter den perfekte profil og de helt rigtige kompetencer.

Referencer

HVORFOR SKAL DU BRUGE OS?

 • Altid 2 konsulenter på en opgave – Minimering af fejl
 • Kandidater 4-6 uger fra aftaleindgåelse – Bevar momentum
 • Generel, teknisk & kommerciel ledelseserfaring
 • Ansvar for hele processen og løbende information

HVAD SIGER VORES KUNDER?

 • "IMV har efterhånden investeret i over 100 virksomheder. I væsentlige rekrutteringer bruger vi derfor konsulenterne fra Keyselector®, der i en kombination af forretningsforståelse sikrer tiltrækningen af vore fremtidige kompetencer. Jeg kan varmt anbefale Keyselector®."

  Poul Arne Jensen, Innovation MidtVest
 • "For os er det helt afgørende, at vi hurtigt og kvalitativt kan sikre, at de rigtige kompetencer og personer altid er til stede. Konsulenterne fra Keyselector® arbejder hurtigt, målrettet og meget kvalitetsbevidst i deres søgen efter de bedste og helt rigtige kandidater til vore ledige stillinger."

  Michael Boel Olesen, Ribe Jernindustri
 • "Randers Regnskov er en oplevelsesvirksomhed. Ud over en høj faglighed er det fantastisk vigtigt, at kemien er i orden, og at vi som personer passer sammen. Keyselector® har, meget professionelt, hjulpet os flere gange, med at finde den helt rigtige kollega."

  Henrik Herold, Randers Regnskov
 • "Opgaven blev løst hurtigt og effektivt med fin information i hele forløbet. Præcist som de havde lovet. Faktisk ansatte vi 2 af de præsenterede kandidater. Rådgivningen og det ansvar Keyselector® påtog sig i perioden var i tråd med i vores ledelsesform i forhold til værdibaseret ledelse."

  Dennis Nielsen, Phoenix Design Aid A/S
 • "Vi arbejder i en meget kompetitiv branche og det er afgørende, at vi altid har de rette folk i vores organisation. Til besættelse af de lidt tungere stillinger i vores virksomhed, samarbejder vi med Keyselector®, om at finde de helt rette mennesker. De gør det meget grundigt og professionelt."

  Morten Stampe, Bodilsen Totalbyg