Rekrutteringsforløb

Rekrutteringsprocessen

Send en motiveret ansøgning

På baggrund af det annoncerede jobopslag modtager vi normalt en del ansøgninger. Ind imellem arbejder vi udelukkende med head hunting, men normalt opbygges et bruttofelt af kandidater fra både search og selection. Start derfor med at sende os en ansøgning. Hvis du matcher jobbets ønsker og krav, så inviteres du til en indledende samtale. Her får vi en åben snak om din erhvervserfaring, personlighed og forventninger til jobbet. Vi fortæller dig også uddybende om virksomheden, stillingens udfordringer, indhold og opdragsgivers forventninger. Efter samtalen anmoder vi dig om at udfylde en erhvervspsykologisk test online. Testen fortæller os noget om dine præferencer og viser tendenser i udvalgte personkaraktertræk. Med udgangspunkt i de indtryk vi har dannet os af dig i den indledende samtale, dine forklaringer om tidligere erhvervserfaringer og tendenserne i personprofilanalysen tager vi en snak med de referencer, som du har oplyst til os. Du inviteres herefter til endnu en samtale med konsulenterne i Keyselector, hvor vi diskuterer de indtryk vi har opsamlet igennem hele processen. Hvis du efter den anden samtale fortsat er interesseret i stillingen og bliver du valgt som kandidat til slutfeltet, så vil du blive præsentere for opdragsgiver ved et personligt møde, som normalt finder sted i virksomheden.

infografik

 

Referencer

HVORFOR SKAL DU BRUGE OS?

 • Altid 2 konsulenter på en opgave – Minimering af fejl
 • Kandidater 4-6 uger fra aftaleindgåelse – Bevar momentum
 • Generel, teknisk & kommerciel ledelseserfaring
 • Ansvar for hele processen og løbende information

HVAD SIGER VORES KUNDER?

 • "IMV har efterhånden investeret i over 100 virksomheder. I væsentlige rekrutteringer bruger vi derfor konsulenterne fra Keyselector®, der i en kombination af forretningsforståelse sikrer tiltrækningen af vore fremtidige kompetencer. Jeg kan varmt anbefale Keyselector®."

  Poul Arne Jensen, Innovation MidtVest
 • "For os er det helt afgørende, at vi hurtigt og kvalitativt kan sikre, at de rigtige kompetencer og personer altid er til stede. Konsulenterne fra Keyselector® arbejder hurtigt, målrettet og meget kvalitetsbevidst i deres søgen efter de bedste og helt rigtige kandidater til vore ledige stillinger."

  Michael Boel Olesen, Ribe Jernindustri
 • "Randers Regnskov er en oplevelsesvirksomhed. Ud over en høj faglighed er det fantastisk vigtigt, at kemien er i orden, og at vi som personer passer sammen. Keyselector® har, meget professionelt, hjulpet os flere gange, med at finde den helt rigtige kollega."

  Henrik Herold, Randers Regnskov
 • "Opgaven blev løst hurtigt og effektivt med fin information i hele forløbet. Præcist som de havde lovet. Faktisk ansatte vi 2 af de præsenterede kandidater. Rådgivningen og det ansvar Keyselector® påtog sig i perioden var i tråd med i vores ledelsesform i forhold til værdibaseret ledelse."

  Dennis Nielsen, Phoenix Design Aid A/S
 • "Vi arbejder i en meget kompetitiv branche og det er afgørende, at vi altid har de rette folk i vores organisation. Til besættelse af de lidt tungere stillinger i vores virksomhed, samarbejder vi med Keyselector®, om at finde de helt rette mennesker. De gør det meget grundigt og professionelt."

  Morten Stampe, Bodilsen Totalbyg