Rekrutteringsforløb

Rekrutteringsprocessen

Det handler om din virksomhed

Forståelse af opgaven er af afgørende betydning for vort arbejde, og vi prioriterer altid forud for en opgaves begyndelse at investere en del tid i forståelsen af organisationen, virksomheden, produktet og markedet. I forbindelse med den enkelte rekruttering bruger vi god tid på at sætte os ind i kulturen, miljøet og organisationen, som den kommende kandidat skal fungere i.

Du bevarer momentum

I denne proces afholder vi os ikke fra, at udfordre opdragsgiver på valg af kandidatprofil, organisatorisk placering, succeskriterier, jobprofil og personprofil. For at fremme denne forståelse, sikre kvaliteten i den enkelte rekruttering og bevare et højt momentum, så er vi altid en konsulent og en researcher  på din opgave.
Dette sikrer, at vi under normale forhold kan præsentere kandidater efter 4-6 uger fra din accept på en opgavedefinition.

Vi arbejder, om muligt, med både search og selection til alle stillinger.

processen

Referencer

HVORFOR SKAL DU BRUGE OS?

 • Altid 2 konsulenter på en opgave – Minimering af fejl
 • Kandidater 4-6 uger fra aftaleindgåelse – Bevar momentum
 • Generel, teknisk & kommerciel ledelseserfaring
 • Ansvar for hele processen og løbende information

HVAD SIGER VORES KUNDER?

 • "IMV har efterhånden investeret i over 100 virksomheder. I væsentlige rekrutteringer bruger vi derfor konsulenterne fra Keyselector®, der i en kombination af forretningsforståelse sikrer tiltrækningen af vore fremtidige kompetencer. Jeg kan varmt anbefale Keyselector®."

  Poul Arne Jensen, Innovation MidtVest
 • "For os er det helt afgørende, at vi hurtigt og kvalitativt kan sikre, at de rigtige kompetencer og personer altid er til stede. Konsulenterne fra Keyselector® arbejder hurtigt, målrettet og meget kvalitetsbevidst i deres søgen efter de bedste og helt rigtige kandidater til vore ledige stillinger."

  Michael Boel Olesen, Ribe Jernindustri
 • "Randers Regnskov er en oplevelsesvirksomhed. Ud over en høj faglighed er det fantastisk vigtigt, at kemien er i orden, og at vi som personer passer sammen. Keyselector® har, meget professionelt, hjulpet os flere gange, med at finde den helt rigtige kollega."

  Henrik Herold, Randers Regnskov
 • "Opgaven blev løst hurtigt og effektivt med fin information i hele forløbet. Præcist som de havde lovet. Faktisk ansatte vi 2 af de præsenterede kandidater. Rådgivningen og det ansvar Keyselector® påtog sig i perioden var i tråd med i vores ledelsesform i forhold til værdibaseret ledelse."

  Dennis Nielsen, Phoenix Design Aid A/S
 • "Vi arbejder i en meget kompetitiv branche og det er afgørende, at vi altid har de rette folk i vores organisation. Til besættelse af de lidt tungere stillinger i vores virksomhed, samarbejder vi med Keyselector®, om at finde de helt rette mennesker. De gør det meget grundigt og professionelt."

  Morten Stampe, Bodilsen Totalbyg