Personprofilanalyse

Det rigtige match

Erhvervspsykologisk personprofilanalyse

Danske og udenlandske undersøgelser har i mange år bekræftet, at rigtig brug af erhvervspsykologiske test til evaluering af kandidater i en rekrutteringsproces, kan minimere sandsynligheden for fejlansættelser markant.

I Keyselector® anvender vi dansk udviklede testsystemer til evalueringen af kandidaternes personprofil. Testen anvendes som et samtalegrundlag og danner blandt andet, i samarbejde med vores evaluering af 1. personlige samtale og vores evaluering af tilbagemeldingen fra kandidaternes referencer, forudsætningen for en dybere snak med kandidaten om præferencer i forhold til jobanalysen og virksomhedskulturen.

Certificering og etik

Alle konsulenter i Keyselector® er eksamineret og certificeret i en eller flere af de erhvervspsykologiske testsystemer fra Kjerulf & Partnere. Analysen gennemføres ved at kandidaterne besvarer en række spørgsmål online, som derefter sammenlignes med en normfordeling af lignende besvarelser fra danske medarbejdere eller ledere. Sammenligningen med normfordelingen afslører kandidatens præferencer i forhold til nøje udvalgte personkaraktertræk, der sammen fortæller om vedkommendes personlige stil, arbejdsstil og samarbejds- og ledelsesstil.

Systemet lever op til krav om etik og kvalitet, herunder reliabilitet og validitet, som er fastsat af VPP Videnscenter for Professionel Personvurdering. VPP sætter standarden for anstændig og professionel personvurdering i erhvervssammenhæng.

Referencer

HVORFOR SKAL DU BRUGE OS?

 • Altid 2 konsulenter på en opgave – Minimering af fejl
 • Kandidater 4-6 uger fra aftaleindgåelse – Bevar momentum
 • Generel, teknisk & kommerciel ledelseserfaring
 • Ansvar for hele processen og løbende information

HVAD SIGER VORES KUNDER?

 • "IMV har efterhånden investeret i over 100 virksomheder. I væsentlige rekrutteringer bruger vi derfor konsulenterne fra Keyselector®, der i en kombination af forretningsforståelse sikrer tiltrækningen af vore fremtidige kompetencer. Jeg kan varmt anbefale Keyselector®."

  Poul Arne Jensen, Innovation MidtVest
 • "For os er det helt afgørende, at vi hurtigt og kvalitativt kan sikre, at de rigtige kompetencer og personer altid er til stede. Konsulenterne fra Keyselector® arbejder hurtigt, målrettet og meget kvalitetsbevidst i deres søgen efter de bedste og helt rigtige kandidater til vore ledige stillinger."

  Michael Boel Olesen, Ribe Jernindustri
 • "Randers Regnskov er en oplevelsesvirksomhed. Ud over en høj faglighed er det fantastisk vigtigt, at kemien er i orden, og at vi som personer passer sammen. Keyselector® har, meget professionelt, hjulpet os flere gange, med at finde den helt rigtige kollega."

  Henrik Herold, Randers Regnskov
 • "Opgaven blev løst hurtigt og effektivt med fin information i hele forløbet. Præcist som de havde lovet. Faktisk ansatte vi 2 af de præsenterede kandidater. Rådgivningen og det ansvar Keyselector® påtog sig i perioden var i tråd med i vores ledelsesform i forhold til værdibaseret ledelse."

  Dennis Nielsen, Phoenix Design Aid A/S
 • "Vi arbejder i en meget kompetitiv branche og det er afgørende, at vi altid har de rette folk i vores organisation. Til besættelse af de lidt tungere stillinger i vores virksomhed, samarbejder vi med Keyselector®, om at finde de helt rette mennesker. De gør det meget grundigt og professionelt."

  Morten Stampe, Bodilsen Totalbyg