Business Controller til R82 – stillingen er besat

R82 A/S, Horsens, søger en dygtig Business Controller.

Brænder du for at arbejde med data, analyser og optimering? Evner du både at se potentialet i forbedringer og udføre dem med omtanke i praksis? – så har R82 et spændende job til dig.

R82 er den del af den internationale Etac-gruppe, der beskæftiger sig med udvikling, produktion og markedsføring af en meget omfattende serie af kvalitetshjælpemidler til handicappede børn og unge.
I Etac-gruppen mener man, at alle skal være i stand til at leve et frit og uafhængigt liv og forfølge deres drømme uanset fysiske omstændigheder.
Der er tale omen ambitiøs og dynamisk organisation i konstant udvikling, hvor personligt ansvar og engagement har afgørende betydning.

Læs mere på
www.etac.com

Jobbet

Vi søger en Business Controller, der kan løfte R82’s finansielle rapportering og analyseværktøjer til næste niveau.
Du kommer til at udarbejde analyser, identificere optimeringsmuligheder i produktporteføljen, optimere arbejdsprocedurer og processer i afdelingen samt lave opfølgning på virksomhedens nøgletal.
Du får desuden ansvaret for budgetprocessen, månedsrapportering for forretningsenheden samt løbende analyse af datterselskabernes performance. 

Dine opgaver spænder således bredt og vil bl.a. omfatte:

 • Avance analyser
 • Samarbejdspartner til salg
 • Styring af forecasts og budgetprocesser
 • Samling af månedsrapportering
 • Videreudvikling af Power BI-rapporter
 • Videreudvikling og optimere af forretningsprocesser
 • Beregning af interne salgspriser
 • Agere bindeled mellem fabrikker og salgsselskaber
 • Udarbejdelse af materiale til bestyrelsesmøder
 • Samarbejde med det danske og svenske finansteam i optimeringsopgaver
 • Udarbejdelse af diverse hoc-analyser

Der er ingen rejseaktivitet i stillingen.
Stillingen refererer direkte til virksomhedens CFO.

Kvalifikationer

Vi forventer at du efter endt uddannelse har min. 4 års erfaring fra revisionsbranchen eller fra en tilsvarende controllerstilling og er vant til at arbejde i en international koncern.
Du har erfaring med at løse de anførte opgaver og ser dig både som økonom og forretningsudvikler.
Du har en relevant økonomisk uddannelse som enten HD-R, Cand.merc., Cand.oecon. eller tilsvarende.
Du trives med tværorganisatorisk samarbejde – ofte på tværs af landegrænser.
Du behersker dansk på modersmålsniveau og engelsk på forhandlingsniveau i skrift og tale.
Kendskab til de nordiske sprog vil være en fordel.

Som person er du en proaktiv og social anlagt teamplayer, og dit logiske mindset hjælper dig til at have øje for detaljen uden at du mister overblikket. Du tager ejerskab over dine opgaver og er en dygtig kommunikator med en god forretningsforståelse. Du tør udfordre dine omgivelser positivt.  Du trives med en bred kontaktflade og er god til at skabe relationer til dine kollegaer og samarbejdspartnere. Du formår at arbejde struktureret i en foranderlig hverdag.

Virksomheden tilbyder.

Et afvekslende og inspirerende job i en spændende virksomhed, som er på forkant med udviklingen og som er kendetegnet ved en åben virksomhedskultur, social ansvarlighed, et godt kollegialt fællesskab med en uformel omgangstone.
Du får en enestående mulighed for en faglig og personlig udviklingsrejse i et spændende, relevant og internationalt markedssegment.
Du bliver en del af et stærkt team på i alt syv medarbejdere, som tilsammen varetager alle økonomiopgaver, og som synes det skal være sjovt at gå på arbejde. 
Du tilbydes en konkurrencedygtig lønpakke, som inkluderer pension og sundhedsforsikring.

Ansøgning

Vi tilstræber at besætte stillingen så hurtigt som muligt. Der er derfor ingen ansøgningsfrist og vi tager løbende kandidater ind til samtale.
Stillingen vil derfor være opslået indtil vi har fundet den rigtige kandidat.

Har du behov for at høre mere om firma og job, er du velkommen til at kontakte partner Carsten Spanget, Keyselector, på +45 20997133.
Alle henvendelser behandles naturligvis fortroligt og dine data tilgår først virksomheden efter direkte aftale – ligesom vi overholder kravene til fortrolig opbevaring og anvendelse af dine data.

Du kan søge stillingen ved at trykke på knappen ”Søg Stilling” og via den uploade din korte motiverede ansøgning og dit CV.
Vi glæder os til at høre fra dig.

 

 

Søg stilling