Teknisk dokumentationsspecialist – Horsens – stillingen er besat

Vi søger en teknisk dokumentationsspecialist til Etac Patient Handlings R&D-afdeling i Horsens. Nyoprettet stilling.

Har du lyst og evner til at støtte udviklingsafdelingens ingeniører i forbindelse med tegnings- og dokumentationsarbejde – så er her en attraktiv stilling.

Etac Patient Handling er en del af den internationale Etac-gruppe, der beskæftiger sig med udvikling, produktion og markedsføring af en meget omfattende serie af kvalitetshjælpemidler til bevægelseshæmmede mennesker. Produkterne sikrer brugerne en forbedret livskvalitet samt en optimal ergonomi for hjælpere og plejepersonale.
Etac Patient Handling oplever en markant vækst og styrker løbende sin organisation med kompetente medarbejdere. Læs mere på
www.etac.com

Jobbet

Der er tale om en nyoprettet stilling, hvor du vil skulle lave tegninger på baggrund af input fra udviklingsingeniørerne samt vedligeholde og forbedre den eksisterende tekniske dokumentation i form af testrapporter, brugervejledninger mv.

Dine konkrete arbejdsopgaver vil især omfatte:

 • Udarbejdelse af tegningsgrundlaget (2D (fokus) og 3D i Solidworks) til produktion af de udviklede emner og produkter – produktionen foregår på Etacs moderne fabrik i Polen (montage og metalbearbejdning) eller hos eksterne samarbejdspartnere (elektronik).
 • Vedligeholde og udvikle den eksisterende tekniske dokumentation i form af tegningsmaterialer, manualer, installationsvejledninger, Quick guides, testrapporter mv.
 • Udarbejdelse af skriftlige instruktioner f.eks. installationsvejledninger og Quick Guides.
 • Bistå udviklingsingeniørerne i deres daglige arbejde.
 • Og sikkert en række ad hoc-opgaver i takt med at du opbygger dine færdigheder.

Stillingen refererer direkte til R&D-chefen.
Det kan komme på tale med en enkelt tur eller et par ture til kollegerne i Polen.

Kvalifikationer

Du har en grundlæggende uddannelse som teknisk assistent eller teknisk designer og har løbende dygtiggjort dig indenfor faget – en maskinmester- eller ingeniøruddannelse er også relevant.
Du har nogle års relevant erfaring fra rådgivende ingeniørvirksomheder eller fra udviklingsafdelinger i produktionsvirksomheder og kan dokumentere gode resultater med de listede opgaver.
Du er superbruger på Solidworks eller et tilsvarende system og er fortrolig med at anvende PDM.
Vi forventer at du er rutineret i brugen af Adobe InDesign og Illustrator og har god erfaring med tekstarbejde til tekniske instruktioner.
Du behersker MS-Officepakken på avanceret brugerniveau og er fortrolig med gængse ERP-systemer.
Du behersker dansk på modersmålsniveau og engelsk på forhandlingsniveau i skrift og tale.

På det personlige plan bør du kunne genkende dig selv i nedenstående:

 • Struktureret, nøjagtig og kvalitetsbevidst i dit arbejde.
 • Tager ansvar for dine opgaver.
 • Fleksibel med et godt overblik over dine sager.
 • Udviklingsorienteret, pragmatisk og proaktiv.
 • En god kollega og teamplayer.
 • Positivt sind og godt humør gør ikke noget.

Virksomheden tilbyder

Du får et afvekslende og inspirerende job i en moderne, international og hastigt voksende virksomhed med betydelige jobmæssige udfordringer og tværorganisatorisk arbejde – ofte på tværs af landegrænser.
Du vil opleve at man har de bedst tænkelige arbejdsredskaber og du møder en flok dedikerede og dygtige kolleger i et uformelt og dynamisk miljø.
Du får således en god mulighed for en solid personlig og faglig udvikling i et spændende internationalt markedssegment.
Der er højt til loftet og betydelige frihedsgrader i jobbet baseret på gensidig tillid.

Ansøgning

Vi tilstræber at besætte stillingen så hurtigt som muligt. Der er derfor ingen ansøgningsfrist og vi tager løbende kandidater ind til samtale.
Stillingen vil derfor være opslået indtil vi har fundet den rigtige kandidat.

Har du behov for at høre mere om firma og job, er du velkommen til at kontakte partner Carsten Spanget, Keyselector, på +45 20997133.
Alle henvendelser behandles naturligvis fortroligt og dine data tilgår først virksomheden efter direkte aftale – ligesom vi overholder kravene til fortrolig opbevaring og anvendelse af dine data.

Du kan søge stillingen ved at trykke på knappen ”Søg Stilling” og via den uploade din korte motiverede ansøgning og dit CV.
Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Søg stilling