Salgschef til ADMG – stillingen er besat

Vi søger en salgschef til Advanced Digital Manufacturing Group – ADMG i Silkeborg.

Kan du påtage dig at stå for afsætningen af ADMG’s tekniske nøgleprodukter til både etablerede og nye kunder indenfor især automationsvirksomheder og produktionsvirksomheder, der beskæftiger sig med digital produktion?

Du kender sikkert ikke ADMG, men det kan du komme til.
ADMG med domicil i Silkeborg er en ekspansiv nichevirksomhed, der blev startet af 3 yderst kompetente specialister primo 2020.
Man leverer softwareløsninger (FASTSUITE og VERICUT) og konsulentydelser, der sikrer kunderne et betydeligt teknologiløft og dermed en forbedret konkurrenceevne gennem optimering af de interne produktionsprocesser.

Jobbet

Efter on fornuftig on-boarding overtager du rollen som salgschef for ADMG med ansvar for afsætningen af og indtjeningen på kerneprodukterne (Softwareløsninger) og konsulentydelserne.

Opgaver omfatter, men er ikke begrænset til:

  • Salg af produktgrupperne til kundegruppen idet du dels udarbejder – dels eksekverer budgetterne.
  • Sikring af en excellent kundeservice overfor og salgsudvidelse hos eksisterende kunder.
  • Identificering og opdyrkning af nye kunder.
  • Markedsovervågning indenfor forretningsområdet (kunder, konkurrenter, teknologisk udvikling)
  • Tæt samarbejde med kollegerne i teknikkergruppen vedr. udarbejdelse af tilbud.
  • Opfølgning på tilbud og ordrebehandling.
  • Give input til markedsføring.
  • Deltagelse på messer og i kongresser.
  • Løbende rapportering til ledelsen.
  • Og sikkert en række ad hoc-opgaver.

Opgaverne han løses med udgangspunkt i egen bolig med regelmæssige besøg på firmadomicilet.

Kvalifikationer

Der kan være flere veje til jobbet: En teknisk uddannelse som ingeniør, maskinmester, maskintekniker el.lign. – gerne med en kommerciel overbygning. En kommerciel uddannelse med en stærk teknisk interesse og viden inden for CAD/CAM-området er også en mulighed.
Du har en flerårig praktisk erfaring, gerne fra metalindustrien, og har erfaring som KAM af ”programmerings-produkter” til automationsvirksomheder og/eller virksomheder der beskæftiger sig med brug af digitale produktionsmetoder og du brænder for optimering og validering af produktionsudstyr.
Der er pt. intet personaleansvar i jobbet, du skal derfor være indstillet på selvstændigt at løse alle opgaver, der relaterer sig til salget lige fra opkald til kunden til udarbejdelse af tilbud, opfølgning herpå og lukning af ordren samt den administrative behandling heraf.
Du har sikkert en god viden om IOT, Machine-learning etc.
Du er avanceret bruger af MS-Officepakken med fokus på Excel og har kendskab til gængse ERP-systemer. Du er rutineret bruger af forskellige CRM-systemer.
Du behersker dansk på modersmålsniveau og engelsk på forhandlingsniveau i skrift og tale.

Der er tale om en selvstændig stilling i en lille, dynamisk virksomhed med begrænsede støttemuligheder – man skal kunne og ville gøre arbejdet selv.

Virksomheden

ADMG’s vision er at hjælpe især skandinaviske produktionsvirksomheder med at forbedre deres konkurrenceevne via ”Digital Manufacturing” og samtidig etablere selskabet som en foretrukket samarbejdspartner indenfor Industri Samarbejde – Industrial Cooperation.

Målet er at opbygge og udvikle et netværk blandt små og mellemstore virksomheder især indenfor forsvars-, rumfarts- og sikkerhedsindustrien.

Du får et afvekslende, meningsfuldt og krævende job i en ung og dynamisk, international og hastigt voksende virksomhed med betydelige jobmæssige udfordringer og tværorganisatorisk samarbejde.
Der er højt til loftet og betydelige frihedsgrader i jobbet baseret på gensidig tillid.
Du kan læse mere om virksomheden på www.admg.dk

Ansøgning

Vi tilstræber at besætte stillingen så hurtigt som muligt. Der er derfor ingen ansøgningsfrist og vi tager løbende kandidater ind til samtale.
Stillingen vil derfor være opslået indtil vi har fundet den rigtige kandidat.

Har du behov for at høre mere om firma og job, er du velkommen til at kontakte partner Carsten Spanget, Keyselector, på +45 20997133.
Du er velkommen til at rekvirere en uddybende beskrivelse af virksomhed og opgaver via mailadressen info@keyselector.dk
Alle henvendelser behandles naturligvis fortroligt og dine data tilgår først virksomheden efter direkte aftale – ligesom vi overholder kravene til fortrolig opbevaring og anvendelse af dine data.

Du kan søge stillingen ved at trykke på knappen ”Søg Stilling” og via den uploade din korte motiverede ansøgning og dit CV.
Vi glæder os til at høre fra dig.

 

 

 

Søg stilling