HSE Manager til PolyTech A/S – stillingen er besat

HSE Manager til PolyTech A/S.

Har du mod på at medvirke til lede og udvikle PolyTechs rejse mod en endnu mere sikker og bæredygtig fremtid -så er hér en spændende mulighed for dig.

PolyTech A/S er en af verdens førende leverandører af tests, services og komponenter til den internationale vindindustri med godt 900 medarbejdere i Danmark, Tyskland, Kina, Mexico og USA. Hovedkontoret er beliggende i Bramming.

Stillingen

Som HSE-manager med base i Bramming får du det ledelsesmæssige ansvar for et mindre team af dygtige og dedikerede medarbejdere, der samlet arbejder målrettet med optimeringsstiltag indenfor miljø, arbejdsmiljø, energi og sikkerhed i det danske set-up og med en global koordinationsrolle.
Dine konkrete ansvarsområder og opgaver vil især omfatte:

 • Synlig og motiverende ledelse og udvikling af HSE-teamet
 • Udvikle HSE-området på tværes af PolyTechs organisation med ansvar for reduktion af arbejdsulykker, brandsikring, ATEX etc., APV, div. risikovurderinger, håndtering af kemikalier, affaldshåndtering, energi mv.
 • Sikre at området honorerer de krav, der stilles af kunder, markedet generelt samt lovgivningen i de enkelte regioner – hertil kommer arbejdet med at implementere og synliggøre indsatsen op mod de 17 verdensmål.
 • Måling af effekten af HSE-initiativerne og sikre en løbende forbedring på relevante KPI’er globalt, herunder løbende kommunikation af resultater og udvikling til ledelsen og organisationen.
 • Fastholde og videreudvikle eksisterende og kommende certificeringer i samarbejde med Compliance Management.
 • Sikring af tilstedeværelse af nødvendig og ajourført dokumentation.
 • Diverse ad hoc-opgaver i samarbejde med ledelse og stabsfunktioner.

Du skal regne med 10-20 rejsedage årligt.
Stillingen refererer til Head of Global QHSE.

Kvalifikationer.

Du har sikkert en relevant teknisk uddannelse på min. BSc-niveau. Relevante uddannelser kunne være kemiingeniør, kandidat i Environmental Engineering el lign.
Det vil være en fordel med en formel kvalitets- og projektlederuddannelse.
Du har nogle års erfaring som HSE-specialist efterfulgt af en årrække som HSE-leder i en større international produktionsvirksomhed med serieproduktion. Industritypen er mindre væsentlig – det er dine evner til at forstå og optimere processerne, der er vigtig.
Du er fortrolig med de nævnte opgaver og kan dokumentere solide resultater.
Du behersker MS-Officepakken på avanceret brugerniveau og har kendskab til gængse ERP-systemer. Kendskab til planlægningsværktøjer og BI vil være en fordel.
Du behersker dansk på modersmålsniveau og engelsk på forhandlingsniveau i skrift og tale.

På det personlige plan bør du kunne genkende dig selv i følgende:

 • En troværdig og tillidsvækkende person, der udstråler naturlig autoritet og gennemslagskraft.
 • Skaber begejstring og teamånd og brænder igennem på HSE-området.
 • En dygtig og synlig kommunikator på alle organisatoriske niveauer.
 • Gode analytiske evner, struktureret, god overblikskapacitet og stærke prioriteringsevner
 • Selvkørende.
 • Betydelig arbejdskapacitet og robusthed.
 • Resultatorienteret, proaktiv i tanke og handling med et stærkt handlefokus.

Virksomheden
PolyTech er grundlagt i 1994 og har siden da udviklet sig til at være en af de førende internationale spillere indenfor udvikling, test, produktion og service i og til vindindustrien.
Helt overordnet vil man meget gerne bidrage til, at verdens energiforbrug udelukkende kan dækkes af vedvarende energikilder.
PolyTech har en lang række konkurrencedygtige løsninger inden for forkantsbeskyttelse, lynbeskyttelse, add-ons til vinger, komponenter til tårne og narceller og transportløsninger.
Virksomheden er i mange sammenhænge den foretrukne samarbejdspartner for de største og mest ambitiøse aktører i vindbranchen – over 60 % af verdens  vindmøller har monteret udstyr eller komponenter fra PolyTech.
PolyTech er således både en ambitiøs, ekspansiv og samtidig yderst velkonsolideret virksomhed.
Læs mere på
www.poly-tech.dk.
Du bliver ansat i en international, udviklingsorienteret og vækstorienteret virksomhed hvor du får gode muligheder for at udvikle dig fagligt og personligt og spille en afgørende rolle for PolyTechs fortsatte positive udvikling. Kompensationen modsvarer stillingens krav.

Ansøgning
Vi tilstræber at besætte stillingen så hurtigt som muligt. Der er derfor ingen ansøgningsfrist og vi tager løbende kandidater ind til samtale.
Stillingen vil derfor være opslået indtil vi har fundet den rigtige kandidat.

Har du behov for at høre mere om firma og job, er du velkommen til at kontakte direktør Carsten Spanget, Keyselector, på +45 20997133.
Alle henvendelser behandles naturligvis fortroligt og dine data tilgår først PolyTech A/S efter direkte aftale.

Du er velkommen til at rekvirere en uddybende beskrivelse af virksomheden og stillingen via info@keyselector.dk.

Du kan søge stillingen ved at trykke på knappen ”Søg Stilling” og via den uploade din korte motiverede ansøgning og dit CV.

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Søg stilling