Dokumentationsspecialist – Stillingen er besat

Dokumentationsspecialist til Etac-Patient Handlings R&D afdeling i Horsens.
Har du lyst og evne til at stå for virksomhedens samlede tekniske dokumentation?  – så er her en spændende mulighed. 

Etac-Patient Handling er en del af den internationale Etac-gruppe, der beskæftiger sig med udvikling, produktion og markedsføring af en meget omfattende serie af kvalitetshjælpemidler til bevægelseshæmmede mennesker. Produkterne sikrer brugerne en forbedret livskvalitet samt en optimal ergonomi for hjælpere og plejepersonale.

Jobbet
Virksomheden udvikler og afsætter sine produkter i et internationalt miljø, hvor udviklings-kompetence, produktkvalitet, leveringssikkerhed og ikke mindst fuld dokumentation er væsentlige konkurrenceparametre.
Til en nyoprettet stilling i R&D-afdelingen søger vi en dygtig medarbejder, der kan påtage sig rollen som nøglefigur i forbindelse med dokumentation af virksomhedens forskellige produkter.

Dine konkrete arbejdsopgaver vil især omfatte:

  • Vedligeholdelse og videreudvikling af al teknisk dokumentation omfattende især brugervejledninger, Quick Guides, tekniske manualer etc.
  • Sikre at dokumentationen lever op til kravene i relevante internationale standarder.
  • Deltage i udviklingen af nye produkter og derved sikre at alle væsentlige informationer dokumenters på en logisk og intuitiv måde.
  • I samarbejde med marketingafdelingen at sikre at dokumenterne har et ensartet og brugervenligt layout.
  • Opbygge et overskueligt og let tilgængeligt elektronisk emnearkiv med tilhørende faglige standard-termer (dansk og engelsk).
  • Foretage løbende kvalitetskontrol af dokumentationen og forestå frigivelse af ny dokumentation.
  • Tilsikre at al relevant dokumentation er ajourført og tilgængelig i forbindelse eksterne godkendelser (CE, forskellige deklarationer, 3. partsgodkendelser mv.)
  • Flere mindre opgaver efter nærmere aftale.

Stillingen refererer til chefen for R&D-afdelingen.

Kvalifikationer
Vi forventer, at du har en uddannelse som teknisk assistent, teknisk designer el. tilsvarende og at du i en passende årrække har løst lignende opgaver i en producerende virksomhed eller hos en ingeniørvirksomhed – i begge tilfælde gerne med internationale opgaver.
Det er vigtigt at du er fortrolig med at læse op på internationale produktstandarder og sikre at din dokumentation lever op til form- og indholdskravene heri.
Du er fortrolig med – og god til – at formulere dine tekniske manualer og instruktioner på engelsk.
Du behersker Adobe InDesign og Illustrator på superbrugerniveau. MS Office behersker du på avanceret brugerniveau – og har du erfaring med Solidworks og SharePoint vil det være en fordel.
Du behersker dansk på modersmålsniveau og engelsk på forhandlingsniveau i skrift og tale.
Du er vant til at levere dine opgaver til tiden også selv om tidsfristen nogle gange er stram. Du arbejder struktureret med godt overblik og er en god og hjælpsom kollega, som gerne fungerer som afdelingens go-to-person indenfor dit speciale.

Virksomhed

Etac udvikler, producerer og leverer arbejdsredskaber og hjælpemidler til social- og sundhedssektoren. Man tilbyder et bredt og dybt sortiment indenfor produktområderne hygiejne, manuelle kørestole, forflytning, junior, individuelle løsninger, formstøb samt småhjælpemidler. Alt sammen produkter, der hjælper mennesker i deres hverdag, uanset funktionsnedsættelse.
Udover Danmark er Etac placeret i Sverige, Norge, England, USA, Tyskland og Holland..
ETAC-gruppen har en omsætning på godt SEK 2700 mio. og beskæftiger ca. 900 talentfulde medarbejdere over hele verden.
Som ejet af en familiefond tænker man langsigtet og vil fortsætte med at investere i fremtiden og afsætte midler til forskning og udvikling samt etablering på nye markeder – læs om ejerne på https://www.nordstjernan.se/
Du kan læse mere om selve virksomheden på www.etac.com

Der tilbydes en udfordrende stilling i en udviklingsorienteret, international koncern med mange interne og eksterne berøringsflader. Da der er tale om en nyoprettet stilling for du gode muligheder for at medvirke til den endelige udformning af jobbet.
Du vil opleve en uformel kultur med gode kolleger hvor der er højt til loftet og betydelige frihedsgrader baseret på gensidig tillid.
Der vil være mulighed for hjemmearbejde når der er behov for ro til fordybelse.
Gagepakken forhandles individuelt.

Ansøgning
Vi tilstræber at besætte stillingen så hurtigt som muligt. Der er derfor ingen ansøgningsfrist og vi tager løbende kandidater ind til samtale.
Stillingen vil derfor være opslået indtil vi har fundet den rigtige kandidat.

Har du behov for at høre mere om firma og job, er du velkommen til at kontakte direktør Carsten Spanget, Keyselector, på +45 20997133.
Alle henvendelser behandles naturligvis fortroligt og dine data tilgår først vor kunde efter direkte aftale.

Du kan søge stillingen ved at trykke på knappen ”Søg Stilling” og via den uploade din korte motiverede ansøgning og dit CV.

 

 

 

 

Søg stilling