Salgschef til ADMG – stillingen er besat

Vi søger en salgschef til Advanced Digital Manufacturing Group – ADMG i Silkeborg.

Kan du påtage dig at stå for afsætningen af to af ADMG’s tekniske nøgleprodukter til både etablerede og nye kunder indenfor især automationsvirksomheder og virksomheder, der beskæftiger sig med digital produktion?

Du kender med garanti ikke ADMG, men det kan du komme til.
ADMG med domicil i Silkeborg er en ekspansiv nichevirksomhed, der blev startet af 3 yderst kompetente specialister primo 2020.
Man leverer softwareløsninger og konsulentydelser, der sikrer kunderne et betydeligt teknologiløft og dermed en forbedret konkurrenceevne.

Jobbet

Efter on fornuftig on-boarding skal du overtage rollen som salgschef for ADMG med ansvar for afsætningen af og indtjeningen på Vericut og Fastsuite-produkterne.

Opgaver omfatter, men er ikke begrænset til:

  • Salg af de to produktgrupper til kundegruppen idet du dels udarbejder – dels eksekverer budgetterne.
  • Sikring af en excellent kundeservice overfor og salgsudvidelse hos eksisterende kunder.
  • Identificering og opdyrkning af nye kunder.
  • Markedsovervågning indenfor forretningsområdet (kunder, konkurrenter, teknologisk udvikling)
  • Tæt samarbejde med kollegerne i teknikergruppen vedr. udarbejdelse af tilbud.
  • Opfølgning på tilbud og ordrebehandling.
  • Give input til markedsføring.
  • Deltagelse på messer og i kongresser.
  • Løbende rapportering til ledelsen.
  • Og sikkert en række ad hoc-opgaver.

Opgaverne øses med udgangspunkt i egen bolig med regelmæssige besøg på firmadomicilet.

Kvalifikationer

Der kan være flere veje til jobbet: En teknisk uddannelse som ingeniør, maskinmester el.lign. med en kommerciel overbygning eller en kommerciel uddannelse med en stærk teknisk interesse og viden inden for CAD/CAM-området eller også du har beskæftiget dig med teknisk salg af lignede produkter igennem en årrække.
Du har en flerårig praktisk erfaring som KAM af tekniske produkter/CAD-CAM-produkter til automationsvirksomheder og/eller virksomheder der beskæftiger sig med brug af digitale produktionsmetoder.
Der er pt. intet personaleansvar i jobbet, man skal derfor være indstillet på selvstændigt at løse alle opgaver, der relaterer sig til salget lige fra opkald til kunden til udarbejdelse af tilbud, opfølgning herpå og scoring af ordren samt den administrative behandling heraf.
Erfaring fra metal- eller vindindustrien vil være en fordel. Du har en god viden om IOT, Mashine learning etc.
Du er superbruger af MS-Officepakken med fokus på Excel og har kendskab til gængse ERP-systemer. Du er rutineret bruger af forskellige CRM-systemer.
Du behersker dansk på modersmålsniveau og engelsk på forhandlingsniveau i skrift og tale.

Der er tale om en selvstændig stilling i en lille og ung virksomhed med begrænsede støttemuligheder – man skal kunne og ville gøre arbejdet selv.

Virksomheden

ADMG’s vision er at hjælpe især skandinaviske produktionsvirksomheder med at forbedre deres konkurrenceevne via ”Digital Manufacturing” og samtidig etablere selskabet som en foretrukket samarbejdspartner indenfor Industri Samarbejde – Industrial Cooperation.

Målet er at opbygge og udvikle et netværk blandt små og mellemstore virksomheder indenfor forsvars-, rumfarts- og sikkerhedsindustrien samt tilstødende industrier.

Du får et afvekslende, meningsfuldt og krævende job i en ung og dynamisk, international og hastigt voksende virksomhed med betydelige jobmæssige udfordringer og tværorganisatorisk samarbejde.
Der er højt til loftet og betydelige frihedsgrader i jobbet baseret på gensidig tillid.
Du kan læse mere om virksomheden på www.admg.dk

Ansøgning

Vi tilstræber at besætte stillingen så hurtigt som muligt. Der er derfor ingen ansøgningsfrist og vi tager løbende kandidater ind til samtale.
Stillingen vil derfor være opslået indtil vi har fundet den rigtige kandidat.

Har du behov for at høre mere om firma og job, er du velkommen til at kontakte partner Carsten Spanget, Keyselector, på +45 20997133.
Du er velkommen til at rekvirere en uddybende beskrivelse af virksomhed og opgaver via mailadressen info@keyselector.dk
Alle henvendelser behandles naturligvis fortroligt og dine data tilgår først virksomheden efter direkte aftale – ligesom vi overholder kravene til fortrolig opbevaring og anvendelse af dine data.

Du kan søge stillingen ved at trykke på knappen ”Søg Stilling” og via den uploade din korte motiverede ansøgning og dit CV.
Vi glæder os til at høre fra dig.

 

 

Søg stilling