Projekt-/BIM-koordinator til Etac – Patient Handling – stillingen er besat

Projekt-/BIM-koordinator – til Etac Patient Handling, Horsens.
Har du mod på at sikre en effektiv support til kundegruppen gennem især kvalificeret tegningsarbejde – så er hér en spændende mulighed.

Etac Patient Handling er en del af den internationale Etac-gruppe, der beskæftiger sig med udvikling, produktion og markedsføring af en meget omfattende serie af kvalitetshjælpemidler til bevægelseshæmmede mennesker. Produkterne sikrer brugerne en forbedret livskvalitet samt en optimal ergonomi for hjælpere og plejepersonale.

Jobbet
Du er sammen med en kollega ansvarlig for at kunde- og distributørgrupperne får den rigtige tekniske uddannelse og vejledning i virksomhedens produkter – dette sker ved besøg hos kunden, gennem videomøder eller i virksomhedens showroom i Horsens.
Hertil kommer en række interne opgaver hvor den væsentligste er tegningsudarbejdelse.

Dine konkrete arbejdsopgaver vil derfor især omfatte:

  • Tegningsarbejde i Revit, herunder opdatering af virksomhedens ”bibliotek”
  • Sparringspartner overfor eksterne samarbejdspartnere.
  • Teknisk support og vejledning til kunderne på byggetekniske spørgsmål.
  • Teknisk træning af servicemedarbejdere hos kunderne i Asien, USA og Europa.
  • Behandling af evt. reklamationer.
  • Samarbejde med udviklingsafdelingen vedr. produkttilpasninger og nyudvikling.
  • Tæt samspil med og support til en sidestillet kollega.
  • Diverse ad hoc-opgaver

Stillingen refererer direkte til eksportchefen – du skal regne med 10 – max 20 rejsedage årligt.

Kvalifikationer.
Du har sikkert en uddannelse som bygningskonstruktør eller lign. – gerne på basis af en håndværksmæssig uddannelse.
Du har nogen praktisk erfaring fra en lignende funktion, gerne som rådgiver indenfor arkitekt/byggebranchen.
Du har lyst til at gennemføre produkttræning/uddannelse for både danske og udenlandske målgrupper og du har en god interkulturel kompetence.
Du behersker MS Office på avanceret brugerniveau og 2 og 3 D-tegneprogrammer på superbrugerniveau.
Du behersker dansk på modersmålsniveau og engelsk på forhandlingsniveau i skrift og tale. Kendskab til de nordiske sprog vil være en fordel.
På det personlige plan er det vigtigt at du er komfortabel med at undervise forskellige målgrupper – også når det foregår på engelsk. Du er teknisk stærk og præcis i din formidling. Du er struktureret, selvkørende og evner ubesværet at træffe dine egne beslutninger – og du leverer dine opgaver til tiden.

Virksomheden
Etac udvikler, producerer og leverer arbejdsredskaber og hjælpemidler til social- og sundhedssektoren. Man tilbyder et bredt og dybt sortiment indenfor produktområderne hygiejne, manuelle kørestole, forflytning, junior, individuelle løsninger, formstøb samt småhjælpemidler. Alt sammen produkter, der hjælper mennesker i deres hverdag, uanset funktionsnedsættelse.
Udover Danmark er Etac placeret i Sverige, Norge, England, USA, Tyskland og Holland. Herudover leverer eksportafdelingen til store dele af verden – f.eks. USA, Australien, Asien og dele af Europa.
Du kan læse mere om selve virksomheden på www.etac.com

Der tilbydes en udfordrende stilling i en udviklingsorienteret, international koncern med mange interne og eksterne berøringsflader, hvor den rette kandidat får rig mulighed for at påvirke stillingens konkrete indhold.
Kulturen er uformel med højt til loftet og betydelige frihedsgrader baseret på gensidig tillid. Medarbejdertrivsel og -udvikling samt ”work -life-balance” betyder meget for virksomheden – så forvent gensidig fleksibilitet hvad angår arbejdstid og sted.

Ansøgning
Vi tilstræber at besætte stillingen så hurtigt som muligt. Der er derfor ingen ansøgningsfrist og vi tager løbende kandidater ind til samtale.
Stillingen vil derfor være opslået indtil vi har fundet den rigtige kandidat.

Har du behov for at høre mere om firma og job, er du velkommen til at kontakte direktør Carsten Spanget, Keyselector, på +45 20997133.
Alle henvendelser behandles naturligvis fortroligt og dine data tilgår først vor kunde efter direkte aftale.

Du kan søge stillingen ved at trykke på knappen ”Søg Stilling” og via den uploade din korte motiverede ansøgning og dit CV.

 

 

 

Søg stilling