Teknisk salgs-supporter/intern sælger

Teknisk salgssupporter/intern sælger – Stillingen er besat

Har du lyst til at være en del af et succesfuldt salgsteam-team på Sjælland? – så er her en spændende og udfordrende mulighed.

 

Jobbet.
Gastech er landets førende virksomhed inden for salg og service af miljøvenlige opvarmingsløsninger. Virksomheden har over de senere år oplevet en markant omsætnings- og indtjeningsstigning ligesom bredden i sortimentet er øget væsentligt – og dermed kompleksiteten i at beregne og tilbyde den helt rigtige løsning til kunden.

Til at styrke salgs-teamet søger vi derfor en teknisk uddannet salgssupporter, der kan varetage beregninger af div. anlæg samt yde support til både egne sælgere og eksterne samarbejdspartnere.
Arbejdsstedet er Gastechs afdeling i Brøndby.

Arbejdsopgaverne vil derfor især bestå i:

 • Beregning og udarbejdelse af tilbud på især større varmeanlæg inden for gaskedler/strålevarme/varmepumper – helt op til 700 kW.
 • Udarbejdelse af bestykningslister til den valgte løsning.
 • Sambesøg med de eksterne sælgere til installatører og slutkunder.
 • Projektering af større opgaver.
 • Støtte de eksterne sælgere på det tekniske område.
 • Bistå kundegruppen (primært VVS-installatører) med teknisk rådgivning på telefon eller ved besøg.
 • Administrative opgaver, der hører til funktionen.
 • Diverse ad hoc opgaver.

Stillingen refererer til lederen af den interne salgsorganisation, som har domicil i Risskov.

Kvalifikationer
Vi leder efter kandidater med en solid VVS-uddannelse – f.eks. VVS-installatør/-tekniker/-beregner – eller med en uddannelse som maskinmester suppleret med en relevant praktisk erfaring.
Du kommer ideelt fra branchen og du kan dokumentere succesfuld erfaring med løsning af de fleste af de ovenfor anførte opgaver.
Måske sidder du i en lignende stilling hos en stor VVS-virksomhed eller hos de store spillere på markedet og ønsker at komme ud i en mindre, agil virksomhed hvor udviklings- og handlemulighederne er bedre.

Du er vant til at anvende de gængse it-værktøjer og behersker dansk på modersmålsniveau og engelsk på forhandlingsniveau.

Du kan genkende dig i følgende karaktertræk:

 • Du er god til at kommunikere med alle typer mennesker og på alle organisatoriske niveauer.
 • Du er udadvendt, troværdig og tillidsvækkende af natur.
 • Du er en dygtig holdspiller, der også kan og vil tage selvstændigt ansvar.
 • Du er god til at holde et køligt overblik over flere parallelt løbende projekter og du arbejder med systematik og akkuratesse.
 • Du leverer til tiden – også ved korte tidsfrister og uden at kvaliteten lider.
 • Du er analytisk og god til at prioritere dine opgaver.
 • Du er fagligt ærekær og du bliver naturligt virksomhedens ”go-to-guy” på det tekniske område.
 • Du har dine meningers mod og er indstillet på at kæmpe for dem.

 

Virksomheden

Gastech-Energi A/S er Danmarks førende virksomhed inden for salg og service af miljørigtige varmeløsninger til private boliger samt til erhvervslivet.
Gastech er specialist inden for varmeløsninger til boligopvarmning med gaskedler, varmepumper, strålevarme og hybridløsninger med et bredt og dybt sortiment fra nogle af verdens førende producenter.
Til industrien leverer man avancerede opvarmnings- og brænderløsninger – lige fra enkle komponentleverancer til komplette systemløsninger nationalt og internationalt.
Virksomheden tilbyder desuden en kompetent og effektiv serviceordning med 90 montører på landevejene til at løse kundernes vedligeholdelses- og serviceopgaver uanset tid og sted.
Virksomheden har i alt 160 engagerede og dygtige medarbejdere på de to lokationer i Risskov og Brøndby.

Der tilbydes attraktive ansættelses- og arbejdsvilkår med gode personlige udviklingsmuligheder – f.eks. i retning af eksternt salg – i en uformel, udviklingsorienteret og dynamisk virksomhed.

Du kan læse mere om virksomheden på www.gastech.dk
Ansøgning
Vi tilstræber at besætte stillingen så hurtigt som muligt. Der er derfor ingen ansøgningsfrist og vi tager løbende kandidater ind til samtale.
Stillingen vil være opslået indtil vi har fundet den rigtige kandidat.

Har du behov for at høre mere om firma og job, er du velkommen til at kontakte partner Carsten Spanget, Keyselector, på +45 20997133.
Alle henvendelser behandles naturligvis fortroligt og dine data tilgår først Gastech-Energi A/S efter direkte aftale med os.

Du kan søge stillingen ved at trykke på knappen ”Søg Stilling” og via den uploade din korte ansøgning og dit CV.

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Søg stilling