IoT-udvikler – stillingen er beat

Udvikler af IoT-koncepter – nyoprettet stilling.

Brænder du for udvikling indenfor IoT og Big Data – så er her en unik mulighed for at være med til at sætte dagsordenen og forme fremtiden for en spændende virksomhed.

Etac Transfer er en del af den internationale Etac-gruppe, der beskæftiger sig med udvikling, produktion og markedsføring af en meget omfattende serie af kvalitetshjælpemidler til bevægelseshæmmede mennesker. Produkterne sikrer brugerne en forbedret livskvalitet samt en optimal ergonomi for hjælpere og plejepersonale.

Jobbet

Som udvikler kommer du til at betræde jomfruelig jord og være drivkraften i udvikling af koncepter til en digitalisering af den nuværende og fremtidige produktpallette i samarbejde med et par projektkolleger i de øvrige søsterselskaber i Danmark og udlandet. Så du er benhård til databehandling og SW-udvikling.

De konkrete opgaver vil især omfatte:

 • Idégenerering, konceptudvikling og afprøvning af nye teknologier,
 • Opbygning af HW- og SW-prototyper (primært SW) i samarbejde med de andre projektdeltagere samt test af disse hos brugere og andre samarbejdspartnere.
 • Beskrivelse af hvordan de data, du indsamler, kan systematiseres, præsenteres og være til gavn for brugere, plejere, kunder og Etac – herunder overholdelse af GDPR-forordningen.
 • Præsentation af ideer, tanker, konceptudkast og testresultater internt i virksomheden og i søsterselskaber med henblik på en godkendelse af et eller flere projekter.
 • Medvirke til udarbejdelse af projektspecifikationer for godkendte koncepter.
 • Være drivkraften i udformning af en strategi for systemarkitekturen og infrastrukturen for den fremtidige IoT-platform.
 • Overlevere konceptbeskrivelser til organisationen og støtte den praktiske implementering   gennem løbende supervision.
 • Diverse ad hoc-opgaver.

Stillingen refererer direkte til virksomhedens Head of R&D, PBU Transfer.
Arbejdspladsen er Gedved ved Horsens.
Du skal regne med ca. 30 rejsedage årligt fordelt på 2-3 dages ture primært i Europa.

Kvalifikationer

Vi forventer, at du har en relevant uddannelse på kandidatniveau – f.eks. SW-ingeniør eller datalog.
Vi er åbne for, at du er nyuddannet hvis du mener, du har de kvalifikationer der matcher jobindholdet. Du er stærk til analysering og strukturering af data og har SW-værktøjskassen i orden. Du har naturligvis en ajourført viden – og gerne erfaring med – cloudteknologi, arkitektur, IoT og APP-teknologi.
Du behersker dansk på modersmålsniveau og engelsk på forhandlingsniveau. Kendskab til de nordiske sprog vil være en fordel.

På det personlige plan bør du kunne genkende dig selv i nedenstående:

 • God til at kommunikere med alle typer mennesker.
 • Proaktiv og kreativ i tanke og handling.
 • Troværdig, tillidsvækkende og samarbejdsorienteret.
 • Analytisk stærk med gode prioriteringsevner.
 • Selvstændig med en god og afbalanceret personlig gennemslagskraft.
 • Bevarer overblikket og roen også når det går stærkt og informationsmængden er stor og uoverskuelig.
 • Fokus på eksekvering uden at kvaliteten lider herunder.
 • Du er ordholdende og leverer til tiden.

Virksomheden

Etac udvikler, producerer og leverer arbejdsredskaber og hjælpemidler til social- og sundhedssektoren. Man tilbyder et bredt og dybt sortiment indenfor produktområderne hygiejne, manuelle kørestole, forflytning, junior, individuelle løsninger, formstøb samt småhjælpemidler. Alt sammen produkter, der hjælper mennesker i deres hverdag, uanset funktionsnedsættelse.
Udover Danmark er Etac placeret i Sverige, Norge, England, USA, Tyskland og Holland. Herudover leverer eksportafdelingen til store dele af verden.
ETAC-gruppen har en omsætning på ca. SEK 1700 mio. og beskæftiger ca. 800 talentfulde medarbejdere over hele verden.
Som ejet af en familiefond tænker man langsigtet og vil fortsætte med at investere i fremtiden og afsætte midler til forskning og udvikling samt etablering på nye markeder – læs om ejerne på https://www.nordstjernan.se/

Du kan læse mere om selve virksomheden på www.etac.com

Der tilbydes en udfordrende ”entreprenør-stilling” i en udviklingsorienteret, international koncern med mange interne og eksterne berøringsflader, hvor den rette kandidat får afgørende indflydelse på produkternes funktionalitet og hele IoT-strukturen.
Kulturen er uformel med højt til loftet og betydelige frihedsgrader baseret på gensidig tillid

Ansøgning

Vi tilstræber at besætte stillingen så hurtigt som muligt. Der er derfor ingen ansøgningsfrist og vi tager løbende kandidater ind til samtale.
Stillingen vil derfor være opslået indtil vi har fundet den rigtige kandidat.

Har du behov for at høre mere om firma og job, er du velkommen til at kontakte partner Carsten Spanget, Keyselector, på +45 20997133.
Alle henvendelser behandles naturligvis fortroligt og dine data tilgår først Etac efter direkte aftale – ligesom vi overholder kravene til fortrolig opbevaring af dine data.

Du kan søge stillingen ved at trykke på knappen ”Søg Stilling” og via den uploade din korte motiverede ansøgning og dit CV.

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Søg stilling