Technical Account Manager – Stillingen er besat

Schur Flexibles, Danmark, søger en Technical Account Manager – nyoprettet stilling.
Kan du påtage dig at være virksomhedens tekniske og kommercielle spydspids i forhold til kunderne?

Stillingen

Schur Flexibles, Danmark, (SFD) ønsker at styrke sin salgsorganisation gennem ansættelse af en fagligt kompetent Technical Account Manager.
Med base i Bjert ved Kolding vil du komme til at servicere kunder i både Danmark og udlandet.
Stillingen refererer direkte til virksomhedens tyske salgsdirektør.

De konkrete arbejdsopgaver vil især omfatte:

  • Udvikling og vedligeholde af de gode relationer til både interne og eksterne kunder på alle organisatoriske niveauer.
  • Hyppige besøg hos nøglekunder for at sikre en yderligere uddybning af samarbejdet.
  • Støtte de eksterne sælgere på især de tekniske områder.
  • Støtte kunderne i udnyttelsen af produkternes potentiale optimalt på både det tekniske område og indenfor Supply Chain gennem analyse og rådgivning on site.
  • Som projektleder at løse problemer indenfor både de tekniske og kommercielle områder. Dette indebærer tæt samarbejde med kundens stab og SFD interne organisation (R&D, produktion, kvalitet).
  • Rettidig og effektiv håndtering af reklamationer (teknisk og kommercielt).
  • Udarbejdelse af tilbud, prisfastsættelse og ordrehåndtering.
  • Gennemførelse af div. mødeaktiviteter vedr. teknisk udvikling.
  • Løbende information til ledelsen om udviklingen hos den enkelte kunde.
  • Hvis kompetencerne rækker, er det ønsket, at du i en kortere periode overtager ansvaret for kvalitetssikrings-systemet.

Kvalifikationer

Du har sikkert en teknisk uddannelse som plastingeniør, maskinmester eller produktionsteknolog med en kommerciel overbygning. Vi forventer endvidere, at du har en uddannelse inden for – eller solid praktisk erfaring med – projektledelse og kvalitetssikring.
Du har ganske givet arbejdet 4 – 6 år med lignende opgaver – ideelt i en international emballage-virksomhed. Du er vant til at forhandle med beslutningstagere på både det tekniske og kommercielle område i både Danmark og udlandet.
Du er superbruger på excel og har et godt kendskab til gængse ERP-systemer og er vant til at anvende projektstyringsredskaber.
Dansk beherskes på modersmålsniveau, engelsk – og gerne tysk – beherskes på avanceret forhandlingsniveau i skrift og tale.
Som person rummer du gode og afbalancerede kommunikationsevner og har en god interkulturel forståelse. Du fremstår troværdig, tillidsvækkende og med en god personlig gennemslagskraft. Du er analytisk, kan prioritere og arbejder proaktivt med dine opgaver. Du har en høj arbejdskapacitet, er stresstærk og viger ikke i barske forhandlinger, men når dine mål gennem en god portion vedholdenhed. Du fremstår energisk og smitter omgivelserne med dit gode humør.

Virksomheden

SFD udgør sammen med SF, Finland, et ”center of excellencen” inden for den internationale Schur Flexibles Gruppe. Schur Flexibles Gruppen er Europas førende producent af folie-emballage til fødevare-, tobaks- og healthcare-industrien. Der indgår i dag 14 selskaber i Gruppen med godt 1400 ansatte.
SFD ekstruderer folier i mange kvaliteter til både koncerninterne kunder og krævende eksterne kunder. SFD har ca. 35 medarbejdere og råder over et moderne og effektivt produktionsanlæg og en engageret og veluddannet stab af medarbejdere.
Der tilbydes særdeles gode faglige og personlige udfoldelses- og udviklingsmuligheder i et uformelt og internationalt arbejdsmiljø.
Læs mere på www. schruflxibles.com

Ansøgning

Vi arbejder på, at besætte stillingen hurtigst muligt. Derfor er der ingen ansøgningsfrist og vi behandler indkomne ansøgninger løbende.

Hvis du har behov for at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte partner Carsten Spanget, Keyselector, på +45 20 99 71 33.

NB! Ansøgning og CV bedes fremsendt på engelsk.

Du kan søge stillingen via knappen ”Søg stilling” her på siden, hvor du kan uploade din ansøgning og dit CV.

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Søg stilling