Keyselector søger professionel og proaktiv konsulent/partner til løsning af rekrutteringsopgaver på ledelsesniveau.

Keyselector som virksomhed

Keyselector arbejder med rekruttering af medarbejdere til virksomheder i hele Danmark. Virksomheden drives af erfarne erhvervsledere og vores tilgang til rekruttering er forretningsdrevet. Den overvejende del af opgaverne omhandler rekruttering på niveau 1 og 2 i organisationerne eller mere specialiserede funktioner.

Vi er kendt for at være grundige og pålidelige sparringspartnere i hele rekrutteringsforløbet og siger hvad vi mener – og vi holder hvad vi lover. Der arbejdes med de nyeste og mest dybdegående værktøjer, der er på markedet til at afdække kandidaternes kompetencer og egenskaber i forhold til de krav og ønsker virksomheden har til en ny medarbejder.

Se mere på www.keyselector.dk

Jobbet

Vi har en interessant kundeportefølje i dansk erhvervsliv og har oplevet en betydelig vækst gennem den seneste tid. Vi søger derfor en erfaren konsulent/partner, der kan bidrage til en yderligere udvikling af forretningen. Du tilbydes muligheden for at opbygge din egen forretning – naturligvis under Keyselectors brand og inden for det unikke koncept og de etiske retningslinier, vi arbejder efter. Du får adgang til ekspertise, administrations- og testsystemer, sparring og samarbejde med nogle særdeles erfarne og kompetente profiler.

Dine opgaver vil typisk omfatte:

 • lead-generering
 • direkte opsøgende salg
 • vedligeholdelse af netværk
 • gennemførelse af rekrutteringer ved både search og selection
 • opfølgning hos kunden efter ansættelse af kandidaten.
 • div. administrative opgaver

Du skal selv både sælge og være administrator på dine sager – vi arbejder altid uden researchere for at sikre den rigtige kontakt til især kandidater. Vore IT-systemer hjælper dig godt på vej og vi er altid 2 konsulenter på en opgave – så sparring og støtte er givet på forhånd.

Som konsulent/partner hos os opretter du dit eget selskab og er således selvstændig erhvervsdrivende og du skal selv sørge for din indtjening. Vi forventer at du respekterer vort koncept og kan leve op til det høje professionelle niveau, vi tilstræber. Udadtil fremstår vi naturligvis alle som Keyselector.

Vi forventer, at du har en flerårig ledererfaring fra en relevant funktion. Du kan f.eks. have været salgschef, økonomichef, udviklingschef, it- chef, produktionschef eller lignende. Det er ikke en nødvendighed, at du har erfaring som rekrutteringskonsulent eller headhunter – vi sørger for den fornødne oplæring

Kvalifikationer

Din baggrund er som nævnt ikke afgørende. Du kan komme fra en ledende stilling eller fra en konsulentrolle, men du skal på et tidspunkt have haft ”støvlerne på” som leder i en årrække. Du har måske nu dit eget rekrutteringsfirma, men har svært ved at gøre alt alene eller du kan være en del af et partnerskab i dag, men føler dig begrænset i dine udfoldelsesmuligheder.

Vi forventer at du behersker dansk på modersmålsniveau – engelsk og gerne tysk på forhandlingsniveau mundtligt og skriftligt. Du er erfaren bruger af div. it-systemer. Du skal være indstillet på at jobbet ofte løses på tider, hvor andre holder fri – til gengæld er der meget store frihedsgrader i jobbet i vore traditionelt stille perioder.
Uddannelsesmæssigt er du min. på bachelor-niveau.

På personlighedssiden er du:

 • Proaktiv i tanke og handling
 • Selvstændig og med en betydelig arbejdskapacitet
 • Ekstrovert, kontaktskabende og tillidsvækkende baseret på en veludviklet situationsfornemmelse og empati
 • Analytisk og med en god overblikskapacitet
 • Robust – der er perioder hvor der skal kæmpes hårdt for opgaverne
 • Fokuseret på at skabe en lukrativ forretning for dig selv og Keyselector.

Ansøgning

Vi er interesseret i løbende at udvide organisationen – derfor er der ingen ansøgningsfrist.

Hvis du har behov for at høre mere om stillingen og dine muligheder, er du velkommen til at kontakte partner Carsten Spanget på +45 20 99 71 33 eller partner Morten W. Præstbrogaard +45 20809820

Du kan søge stillingen via knappen ”Søg stilling” her på siden, hvor du kan uploade din ansøgning og dit CV.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Søg stilling