Om Keyselector

Rekruttering af ledere og specialister

Historie

Keyselector® blev oprindelig etableret af Carsten Spanget.
Han og partnerne har alle en længere erhvervskarriere bag sig med forskellige faglige og ledelsesmæssige afsæt.
De har efterfølgende arbejdet en årrække i rekrutteringsbranchen både som interne rekrutteringsansvarlige og som eksterne konsulenter..

Ideen til Keyselector® opstod på baggrund af en vurdering af de moderne og effektive metoder, der kan tages i brug ved rekruttering samt de krav, man med rette kan og skal stille til eksterne leverandører af rekrutteringsydelser uden meromkostninger for kunderne.
Nøgleordene var og er stadig Hastighed og Kvalitet.

Keyselector®

Keyselector® arbejder med rekruttering af medarbejdere til virksomheder i hele Danmark. Den overvejende del af opgaverne omhandler rekruttering på niveau 1 og 2 i organisationerne eller mere specialiserede funktioner. Der arbejdes med de nyeste og mest dybdegående værktøjer, der er på markedet til at afdække kandidaternes kompetencer og egenskaber i forhold til de krav og ønsker virksomheden har til en ny medarbejder.

 

Vore rekrutteringsopgaver fordelt på stillingsniveau

pie

31% Specialister

Rekruttering af specialister stiller ofte store krav til specifikke kompetencer. Her kommer konsulenternes egen erhvervs- og ledelseserfaring til rette i search søgen efter top kandidater til stillinger som eks. ingeniør, beregner, key account manager, systemadministrator, procesudvikler eller ERP konsulent.

41% Liniechefer & Funktionsledere

Succesfulde ledere skal have en solid forretnings- og menneskeforståelse. Topkandidaterne finder vi hos de mennesker, der besidder de rette egenskaber og kompetencer, for at kunne udfylde rollen og løse sine opgaver med succes. KeySelector sikrer dig hurtigt et felt af top kandidater til stillinger som økonomichef, produktionschef, marketingchef, salgschef med flere.

10% Direktion & Bestyrelse

Ledere på direktions- og bestyrelsesniveau skal grundlæggende levere resultater igennem andre. Foruden en stor menneskelig forståelse skal toplederen være i stand til at udvikle en strategi, som sikrer din virksomheds profitabilitet og bæredygtighed på lang sigt, og vedkommende skal kunne sikre at strategien realiseres. Direkte og indirekte omkostninger ved en fejlansættelse reduceres til et minimum ved hjælp af en grundig rekrutteringsproces med keyselector, som er skræddersyet til toplederen.

14% Øvrige

For eksisterende kunder har keyselector løbende været behjælpelig med rekruttering af øvrige medarbejdere.

Referencer

HVORFOR SKAL DU BRUGE OS?

 • Altid 2 konsulenter på en opgave – Minimering af fejl
 • Kandidater 4-6 uger fra aftaleindgåelse – Bevar momentum
 • Generel, teknisk & kommerciel ledelseserfaring
 • Ansvar for hele processen og løbende information

HVAD SIGER VORES KUNDER?

 • "IMV har efterhånden investeret i over 100 virksomheder. I væsentlige rekrutteringer bruger vi derfor konsulenterne fra Keyselector®, der i en kombination af forretningsforståelse sikrer tiltrækningen af vore fremtidige kompetencer. Jeg kan varmt anbefale Keyselector®."

  Poul Arne Jensen, Innovation MidtVest
 • "For os er det helt afgørende, at vi hurtigt og kvalitativt kan sikre, at de rigtige kompetencer og personer altid er til stede. Konsulenterne fra Keyselector® arbejder hurtigt, målrettet og meget kvalitetsbevidst i deres søgen efter de bedste og helt rigtige kandidater til vore ledige stillinger."

  Michael Boel Olesen, Ribe Jernindustri
 • "Randers Regnskov er en oplevelsesvirksomhed. Ud over en høj faglighed er det fantastisk vigtigt, at kemien er i orden, og at vi som personer passer sammen. Keyselector® har, meget professionelt, hjulpet os flere gange, med at finde den helt rigtige kollega."

  Henrik Herold, Randers Regnskov
 • "Opgaven blev løst hurtigt og effektivt med fin information i hele forløbet. Præcist som de havde lovet. Faktisk ansatte vi 2 af de præsenterede kandidater. Rådgivningen og det ansvar Keyselector® påtog sig i perioden var i tråd med i vores ledelsesform i forhold til værdibaseret ledelse."

  Dennis Nielsen, Phoenix Design Aid A/S
 • "Vi arbejder i en meget kompetitiv branche og det er afgørende, at vi altid har de rette folk i vores organisation. Til besættelse af de lidt tungere stillinger i vores virksomhed, samarbejder vi med Keyselector®, om at finde de helt rette mennesker. De gør det meget grundigt og professionelt."

  Morten Stampe, Bodilsen Totalbyg